Cinderella

Ik ben Cinderella Sonck, geboren te Aalst en opgegroeid te Denderhoutem.

Ik heb 20 jaar gewerkt als kleuterleidster, met af en toe een onderbreking. Reizen was mijn passie. Rondtrekken met de rugzak en het contact met de lokale bevolking en hun cultuur inspireerde me en zo ontwikkelde ik mijn eigen levensvisie.

Na een jaar in Hong Kong te hebben gewoond, bleef ik gefascineerd door Azië en liet ik me onderdompelen in de Oosterse filosofie en leefwijze. Op een bepaald moment wilde ik ook innerlijk gaan reizen en volgde verschillende cursussen en lezingen. Ik volgde een opleiding rond de innerlijke zielewereld van het kind, babymassage, reiki, handreflexologie, relaxatietechnieken en meditaties, en zoveel meer. Ook de antroposofie is voor een groot deel een onderdeel van mijn dagelijkse bezigheden.

Dit wil ik graag delen met mensen en zo kwam ik tot de oprichting van Cinderella’s stories in oktober 2014, een andere wending in mijn leven.

Bij mijn reizen vond ik het altijd leuk in contact te komen met andere culturen. Iedere keer bracht ik een deeltje van de wijsheid van de lokale bevolking mee naar huis. Al deze deeltjes en alle verhalen heb ik verwerkt in mijn ommezwaai. Net zoals mensen op de straat hun ambachten uitvoeren in de landen waar ik verbleef, net zoals mensen daar hun gerief kopen op straat, net zoals die mensen op straat relaxen, net zoals hen die op straat samenkomen en genieten, wou ik dit ook graag een beetje realiseren hier in ons belgenland.

Op de straat verkopen is hier niet mogelijk, maar wel in een winkel. Elkeen die zijn eigen handgemaakte creaties naar mijn winkel brengt, heeft een verhaal. Elkeen die deze creaties koopt, kiest voor iets met een verhaal, een product met een ziel.

Op de straat je ambacht uitvoeren is hier niet mogelijk, maar wel in mijn atelier. Elkeen die zijn kunnen wil tonen en delen aan mensen, heeft een verhaal. Elkeen die iets nieuws wil leren kiest voor iets met een verhaal, een ambacht met een ziel.

Op de straat tot rust komen, relaxen, mediteren…is hier niet mogelijk, maar wel in mijn ruimte. Elkeen die wil ontspannen heeft een verhaal. Elkeen die samen wil relaxen en delen, kiest voor iets met een verhaal, een gebeuren met een ziel.

Op de straat je ding doen, mensen samenbrengen en genieten van elkaars gezelschap is hier niet mogelijk, maar wel in mijn zaaltje. Elkeen die mensen verenigt heeft een verhaal. Elkeen die geniet van bijeenkomsten kiest voor iets met een verhaal, een samenkomst met een ziel.

Op de straat je project voorstellen en uitvoeren is hier niet mogelijk, maar wel in mijn zaak. Elkeen die samen met anderen wil werken aan onze wereld, heeft een verhaal. Elkeen die goede doelen wil steunen, kiest voor iets met een verhaal, een project met een ziel.

Al deze verhalen maken samen Cinderella’s stories.

Iedereen is van harte welkom.

 

 

 

telefoon: +32 468 155 774 email: cinderellasstories@hotmail.com Ondernemingsnummer :BE0559 829 164